Месец май е вече тук и ни е подготвил доста изненади. Естествено, не очакваме да ни отнесе, както направи април с началото на края за Game of Thrones, "Убивайки Ийв" и "Отмъстителите: Краят", но ще бъде интересно.

"Отмъстителите: Краят", бокс офисът и какви приходи отчете филмът в България

Какви рекорди постави "Отмъстителите: Краят" в България

Доста силен старт

Един от интересните сериали, които очакваме от доста време и е с премиера през май, е "Луцифер". Сериалът има три сезона, които бяха продуцирани от Fox, но след края на третия сезон от студиото решиха, че трябва да го прекратят.

Netflix обаче имаха други планове и решиха да дадат шанс на Сатаната с още един сезон. Том Елис, който влиза в главната роля, е твърдо убеден, че предстоящият сезон ще бъде и най-силният, а ние му вярваме, защото стрийминг платформата не играе на дребно.

А от трейлъра на четвърти сезон разбираме в конкретика какво да очакваме от него. Луцифер може и да е дяволът, но детектив Декър определено му е влязла под кожата. В последния сезон двамата най-накрая се сближиха и стигнаха до целувка.

Тогава обаче тя видя истинското лице на Сатаната и разбра, че всички приказки на Луцифер са били верни и той е дяволът. В новия сезон Луци ще се върне към оргиите и безразборния секс, защото това е неговият начин да се справи с провала и загубата.

"Луцифер", Netflix и кога ще видим четвъртия сезон на сериала

Сатаната е по-секси от всякога

"Луцифер" се завръща, а обещанието на Том Елис за повече плът е спазено

Нещата обаче много загрубяват, когато Луцифер разбира, че Ева (да, от Адам и Ева) се е озовала на земята. Тя, от своя страна, се опитва да изкара възможно най-лошата страна на Луци и вероятно това не е никак случайно.

Новите филми и сериали на Netflix през май

Новите филми и сериали на Netflix през май

Очертава се силен месец, предвождан от "Луцифер"

Дали обаче Сатана не е добър в дъното на душата си, защото все пак е ангел, макар и паднал. Определено четвъртият сезон на "Луцифер" ни грабна вниманието.

"Луцифер" е в Netflix от 8 май