Напоследък зачестиха случаите, в които известен човек решава да обяви своята нова полова принадлежност.

Елън Пейдж, Елиът Пейдж и признанието, че актрисата е трансджендър мъж

Актрисата Елън Пейдж обяви, че е трансджендър мъж

Една голяма стъпка към личното щастие

Последно го направи актьорът Елиът Пейдж. А сега разбираме, че и кечистът Гейб Тъфт, познат със сценичното си име Тайлър Рекс, вече е с ново име и е трансджендър жена.

Габи Тъфт, както вече иска да бъде наричана, се състезаваше професионално в кеча в периода 2007-2014 г., но реши да се откаже, за да стане фитнес треньор и да обръща повече внимание на семейството си (съпруга и дъщеря).

В профила си в Instagram Тъфт пише, че дълго време се е страхувала да покаже на света истинската си същност, защото не е знаела какви реакции ще предизвика. И в началото е било трудно, но в момента на Габи Тъфт не ѝ пука кой какво мисли, защото тя е щастлива.

Във видео за канала си в YouTube пък разяснява, че още от ранна детска възраст е изпитвала любопитство към женската страна у себе си. От това да се прави на бременна до това да облича дрехите на майка си.

В тинейджърските си години обаче е заровила всички тези чувства дълбоко в себе си, защото иначе са я грозели сериозни проблеми със съучениците, които включват и физическа саморазправа.

След това идва бодибилдингът, който ѝ помага да се отдалечи още повече от женската си същност. Едва преди три години 43-годишната Габи Тъфт е започнала да открива своята друга страна.

Мара Гомес - първата трансджендър жена, която играе профисионално футбол в Аржентина

Мара Гомес - първата трансджендър жена в аржентинския футбол

Когато от терапия играта се превръща в професия

Пандемията и затварянето вкъщи пък са ѝ помогнали все повече да се доближи до момента, в който разкрива, че е трансджендър жена.