През месец май Селена Гомес бе в Кан, където заедно с екипа представи новия си филм Emilia Perez.

10 минути аплодисменти за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри

10 минути аплодисменти за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри

Ето я звездата на вечерта

Испаноезичната музикална криминална драма беше една от големите сензации на филмовия фестивал тази година и спечели както наградата на журито, така и наградата за най-добра актриса, която бе отредена и на четирите основни актриси - Зоуи Салдана, Селена Гомес, Карла София Гаскон и Адриана Пас.

След премиерата на филма в Кан от Netflix веднага го грабнаха за разпространение. Emilia Perez получи редица положителни отзиви от публиката и критиците, което означава, че сега се нарежда сред големите претенденти за Оскар на стрийминг платформата.

Според официалния синопсис на криминалната музикална драма историята проследява "пътуването на четири забележителни жени в Мексико, всяка от които преследва собственото си щастие".

В ролята на Емилия - страховита лидерка на картел, влиза Карла София Гаскон. Тя вербува Рита, изиграна от Зоуи Салдана - нещастна в работата си подценявана адвокатка. Емилия иска от Рита да ѝ помогне да фалшифицира смъртта си, за да може най-сетне да получи свободата да бъде своята истинска същност и да се подложи на операция за смяна на пола.

В поддържащи роли са Селена Гомес (като съпруга на гангстер), Адриана Пас и Едгар Рамирес. Режисьор на филма е французинът Жак Одиар, пише Variety.

Emilia Perez ще тръгне премиерно в избрани кина в САЩ и Канада на 1 ноември, но засега не е ясно дали и кога ще бъде пуснат на голям екран у нас. Съвсем малко след това обаче - на 13 ноември, ще бъде наличен в Netflix.

Селена Гомес на 32

Селена Гомес на 32

Защото някой днес има рожден ден

А преди да видим целия филм, можем да задоволим любопитството си с първия му трейлър.