Докато петият сезон на Yellowstone тепърва предстои да излезе, създателят му Тайлър Шеридан отново грабна вниманието ни с новия си проект. В началото на година разбрахме малко повече за сюжета на шпионския трилър и че в него участие ще вземат Никол Кидман и Зоуи Салдана. А ето че сега получаваме и първи трейлър.

Special Ops: Lioness и какво да очакваме от новия трилър с Никол Кидман и Зоуи Салдана

Как изглежда женски отряд на ЦРУ

Ще видим в новия трилър на Тайлър Шеридан

Special Ops: Lioness е вдъхновен от действителна американска военна програма. Ще проследим живота на Джо (Зоуи Салдана), която се опитва да балансира личния и професионалния си живот като началник на програма на ЦРУ във войната срещу тероризма.

Програма "Лъвица" пък е ръководена от Кейтлин Мийд (Никол Кидман) и Доналд Уестфийлд (Майкъл Кели). В нея постъпва Крус (Лайсла Де Оливейра) - млад морски пехотинец, чиято мисия е да действа под прикритие заедно с Джо, за да осуетят заедно терористичен акт.

Както подсказва трейлърът обаче, не всичко се развива по план. И дали всички в крайна сметка всички ще се измъкнат от забъркалата се каша, предстои да разберем.

В Special Ops: Lioness участват още Морган Фрийман, Дейв Анабъл, Джил Уагнър, Ламоника Гарет, Джеймс Джордан, Остин Хебърт, Джона Уортън, Стефани Нур и Хана Лав Лание, разбираме от Vаriety.

Любопитно е, че Тайлър Шеридан лично е предложил на Зоуи Салдана ролята за сериала. Актрисата разказва, че той ѝ е изпратил сценарий, който да прочете и в случай че тя хареса героинята си, той да я развие. "Когато получиш обаждане от някой като Тайлър Шеридън... работиш много усилено", казва Зоуи Салдана пред Vanity Fair.

Lioness, Никол Кидман и първият сериал на актрисата с Тайлър Шеридън за Paramount

Нов сериал с Никол Кидман

Какво да очакваме от Lioness

Наскоро тя участва в "Аватар: Природата на водата" и "Пазителите на галактиката, Vol. 3". Никол Кидман пък напоследък работи по доста сериали, сред които са "Големите малки лъжи", "Отмяната" и Nine Perfect Strangers.

Премиерата на Special Ops: Lioness е на 23 юли в Paramount+.