Фенове сме на добре направените трилъри, които ни държат в напрежение и неизвестност почти до последно. Особено когато са с участието на доказали таланта си актьори. А очевидно Die, My Love ще разполага с всички тези съставки.

Марк Уолбърг е убиец психопат във Flight Risk - новия трилър на Мел Гибсън

Марк Уолбърг е убиец психопат във Flight Risk - новия трилър на Мел Гибсън

Когато един полет се превърне в борба на живот и смърт

Режисьорката Лин Рамзи ("Трябва да поговорим за Кевин") работи по сценария с Енда Уолш ("Глад") по история за забравено от бога място в провинцията, където млада майка се опитва да оцелее, докато се бори със собствените си демони.

Дженифър Лорънс е потвърдена като име във филма и вероятно тя ще играе главната роля. А сега продуцентите преговарят и с Робърт Патинсън, макар да не е уточнено точно в каква роля ще се включи актьорът от "Батман".

Снимка 639243

Източник: GettyImages

Последно гледахме Лорънс в "Без лоши чувства", който в момента е наличен за гледане в Мах. След участието си в "Батман" Патинсън беше зает с новия филм на режисьора на "Паразит" Бонг Джон Хо Mickey 7.

Снимка 566053

Източник: GettyImages

Дженифър Лорънс се включва и като продуцент на Die, My Love чрез компанията си Excellent Cadaver, а Мартин Скорсезе също е посочен като продуцент, пишат Deadline. За момента филмът няма премиерна дата.