С 25 номинации, от които девет спечелени награди Еми, "Еуфория" се превърна в един от най-успешните и хитови сериали за последните години. За главната си роля Зендая грабна и статуетката за най-добра актриса в драматичен сериал и се нареди сред най-обещаващите млади таланти в кино индустрията.

“Еуфория”-та не е приключила - добри новини за феновете на сериала

“Еуфория”-та не е приключила - добри новини за феновете на сериала

Ето какво предстои

27-годишната актриса е една от водещите фигури в "Еуфория" не само защото играе главна роля, но и защото е и продуцент. Освен това е добре известно на феновете на сериала, че Зендая и създателят му Сам Левинсън са били особено близки по време на работата по първите два сезона и заедно са коментирали развитието на сюжетните линии.

След края на втори сезон обаче, "Еуфория" забуксува. Доста дълго време нямаше конкретна информация кога се задава трети сезон, а последвалата новина, че снимките се отлагат, дори породи съмнения, че сериалът няма да има продължение. Появиха се също и твърдения, че Зендая и Сам Левинсън са в противоречие относно сюжетните линии на новите епизоди и това е основната причина за цялото забавяне.

Впоследствие от Max уточниха, че Сам Левинсън всъщност е пренаписвал и изпипвал сценария на трети сезон, като такъв определено се задава. А така очакваното официално потвърждение за това дойде съвсем наскоро, когато бе обявено, че снимките на новите епизоди ще започнат през януари 2025 г.

Това, което се знае засега, е, че ще видим героите вече извън гимназията, заради времевия скок между втори и трети сезон, а основните персонажи със сигурност ще се завърнат. Това означава, че освен Зендая, разбира се, на снимачната площадка ще бъдат също и Сидни Суийни, Джейкъб Елорди и Хънтър Шейфър.

Докато феновете на "Еуфория" със сигурност нямат търпение за излизането на трети сезон, от The Hollywood Reporter са потърсили каква е реалната причина за голямото забавяне в работата по сериала и какво ще е случило зад кулисите след края на втори сезон още през февруари 2022 г.

От материала на изданието става ясно, че отношенията между Зендая и Сам Левинсън действително са били обтегнати. Актрисата е била разочарована от решението на създателя на сериала да се съсредоточи върху друг от своите проекти - противоречивия сериал "Идолът", докато с същото време е пренебрегвал дългоочаквания трети сезон на "Еуфория".

За разкритията The Hollywood Reporter се позовават на източник, който твърди, че обвиненията за токсична работна среда по време на снимките на "Идолът" са засегнали Зендая, вследствие на което тя се е дистанцирала от Сам Левинсън.

По думите на информатора Зендая винаги е била на пиедестал за феновете си, които са се обърнали срещу Левинсън.

Твърди се също така, че актрисата е провела среща с ръководителите на Max Кейси Блойс и Франческа Орси, за да попита защо компанията позволява на Сам Левинсън толкова много свобода на действие за "Идолът", когато "Еуфория" се е нуждаел от работа.

Последвали са още срещи, но отношенията между Зендая и създателят на сериала вече са били доста обтегнати. Не е имало и изгледи да се изгладят напълно, предвид и че актрисата е заявила на ръководителите на Max, че Ашли Левинсън - съпругата на Сам Левинсън, не може да бъде единственият изпълнителен продуцент на трети сезон.

Промяната, която ни очаква в трети сезон на “Еуфория”

Промяната, която ни очаква в трети сезон на “Еуфория”

Ето какво знаем засега за работата по новия сезон

Засега коментар от страна на компанията по повод материала на The Hollywood Reporter няма. Зендая и Сам Левинсън също не са адресирали твърденията, пише Indie Wire.