През 2019 г. "Жокера" на Тод Филипс с Хоакин Финикс в главната роля показа, че комиксовите герои могат да бъдат погледнати от тотално различна перспектива. И крайният резултат да бъде впечатляващ.

Трейлър на "Жокера: Лудост за двама" с Хоакин Финикс и Лейди Гага

Лудата любов между Хоакин Финикс и Лейди Гага

Трейлър на "Жокера: Лудост за двама"

Ето защо филмът стана първият, категоризиран като 18+, който минава границата от 1 милиард долара приходи в бокс офиса. А Финикс напълно заслужено спечели Оскар за ролята си на Артър Флек. Измина обаче доста време, докато всички съставни части за втория филм бъдат напаснати и той получи зелена светлина.

Е, за щастие това се случи и премиерата на "Жокера: Лудост за двама" е на само няколко месеца разстояние. Вече бе пуснат трейлър преди няколко месеца, който ни даде бегла представа как да се настроим за филма.

А сега идва и нов трейлър, който още повече ни потапя в атмосферата на продължението. От него разбираме, че действията в "Жокера: Лудост за двама" ще се развиват две години след тези в първия филм и Артър Флек понася последиците от действията си.

Съдбата обаче го събира с Харли Куин (Лейди Гага), която се оказва негова сродна душа. Виждаме целувка между двамата на фона на горящи мебели, което е достатъчно показателно какъв хаос ще отприщят двамата.

Към момента е известно само, че Зази Бийтс ще бъде единствената актриса от първия филм, която ще вземе участие във втория. Самата тя каза пред Variety, че "Жокера: Лудост за двама" ще изненада всички ни и въобще не е това, за което сме подготвени. Фактът, че ще бъде мюзикъл е едно от доказателствата.

"Жокера: Лудост за двама" е по кината от 4 октомври