Последните новини около "Еуфория" не бяха особено добри за феновете. През март стана ясно, че плановете за снимките на трети сезон са отложени, тъй като Сам Левинсън все още работи по сценария. Все пак обаче беше обнадеждаващо, че сериалът очевидно не е приключил. А още по-обнадеждаващо е, че въпреки първоначалното отлагане, вече е решено кога точно ще започнат снимките на третия сезон.

“Еуфория” и отложените снимки на трети сезон - кога ще се завърне сериалът

Лоши новини за третия сезон на “Еуфория”

Ето какви са плановете на HBO

От Deadline разбираме, че те ще стартират още в самото начало на следващата година - през януари. Освен това всички основни актьори ще се завърнат.

Това, което ще е по-различно обаче, е времевият скок между втори и трети сезон. Докато последно видяхме героите като гимназисти, то сега вече ще са по-пораснали.

Именно в "Еуфория" изгряха звездите на Зендая, Хънтър Шейфър, Сидни Суийни и Джейкъб Елорди. В актьорския състав влизат още Колман Доминго, Ерик Дейн, Мод Апатоу, Сторм Рийд, Алекса Деми, Ника Кинг и Доминик Файк.

Когато през март бе обявено, че снимките на трети сезон се отлагат, от Max обявиха, че актьорите са свободни междувременно да търсят и други възможности за участия. Сега, предвид скорошното възобновяване на работата по новите епизоди, от компанията ще трябва да се съобразят с работните графици на някои от актьорите.

Засега не е ясно дали третият сезон ще бъде последен за "Еуфория", но според Deadline ще е все по-трудно за младите актьори да намират време за предстоящи сезони, предвид нарастващата им заетост след популярността, която си спечелиха именно с участието си в сериала.

Премиерата му бе още през юни 2019 г., а втори сезон стартира през януари 2022 г. Между тях бяха излъчени и два едночасови специални епизода.

Промяната, която ни очаква в трети сезон на “Еуфория”

Промяната, която ни очаква в трети сезон на “Еуфория”

Ето какво знаем засега за работата по новия сезон

Колкото до предстоящите епизоди, засега не се знае много за сюжета. В интервю за Elle преди няколко месеца обаче сценаристът Сам Левинсън издаде, че трети сезон ще бъде като "филм ноар", а Ру - героинята на Зендая, ще "изследва какво означава да си индивид с принципи в един корумпиран свят".