Първо "Еуфория", след това двете части на "Дюн", а последно "Претендентите" - Зендая наистина няма как да не е доволна от кариерата си в момента. И неслучайно е в списъка с 10-те най-търсени млади актьори в Холивуд.

Какво да очакваме от "Претендентите" на Лука Гуаданино със Зендая

Какво да очакваме от "Претендентите" на Лука Гуаданино със Зендая

Тенис, секс и любовен триъгълник

27-годишната звезда обаче съвсем не се занимава само с кино. Тя е и певица, а славата й я прави подходящо лице за брандове, които искат да привлекат вниманието. Такъв се оказа и On, с когото Зендая е подписала договор за няколко години.

Вече видяхме първи кадри, както и видео от първата им обща кампания, наречена Dream Together. Идеята му е, че движението свързва хората, а режисьор е C Prinz. Виждаме актрисата в спортни топове, долнища и маратонки на марката.

"Не е тайна, че съм голям фен на On от дълго време. Нося ги на снимачната площадка, когато пътувам, когато репетирам или когато тичам с кучето си. Така че партньорството ни е естествена крачка", коментира самата тя на сайта на On.

Много от почитателите на швейцарската марка за спортни стоки, чийто акционер е и самият Роджър Федерер, обаче не са щастливи от свързването на Зендая с On. Основните критики са, че тя не е спортист, а On e марка за атлети и активно спортуващи.

Ние обаче лесно си обясняваме факта за избора на Зендая от швейцарската марка. Съвсем наскоро я видяхме в много спортен филм - "Претендентите", където играеше тенисистка. А и, честно казано, смятаме, че Зендая може да бъде рекламно лице на всичко.