От събота, 14 септември, започна новият шести сезон на "Игри на волята", където 40 участници влезнаха в предаването, за да премерят силите си. И докато с всеки следващ епизод се разкриват нови и неподозирани и силни, и слаби страни на всеки един от тях, на хоризонта се появяват и наченки на първи любовни трепети между някои от участниците. 

Ето ги първите обявени участници от "Игри на волята"

Ето ги първите обявени участници от "Игри на волята"

Новият сезон на предаването започва на 14 септември от 20 ч. по NOVA

Изненадващ обрат беляза първата битка на капитаните в "Игри на волята" този сезон. След като изоставаше с повече от една обиколка от лидера на Дръзките Светлин, бизнесменът Раду Шулек успя да обърне играта в своя полза и постигна трета поредна победа за Силните.

Междувременно и сено бившия професионален войник от 68-ма бригада на специалните части и настоящ инструктор по стрелба Димитър Добринов, който е част от племето на Гордите, не скри интереса си към неговата съотборничка Полина Пелипенко, която е наполовина рускиня и наполовина украинка. Тя е и модел, като освен това се занимава с танци.

"Пелипенко е много очарователна, красива, магнетична. Има страхотно излъчване. На арената се представя като истинска амазонка. Не се оплаква изобщо, държи се мъжки и това много ми харесва", са точните думи на Димитър за Пелипенко. Дали и тя храни такива симпатии към него обаче, предстои да разберем съвсем скоро. 

"Игри на волята" сезон 6 - всичко, което знаем за новите участници

"Игри на волята" сезон 6 - всичко, което знаем за новите участници

Осем вече отпаднаха, но 32-ма продължават

Освен признанието си за Полина, Димитър не скри и други свои впечатления, които пък споделя заедно с Малвина Бонева, а именно за появата на нова двойка в лагера на Гордите, което според него е доста опасно, защото може да има нова коалиция. Това са Благой Панайотов и Изабел Крамарска, които изглежда си стават все по-близки с всеки изминал ден.

И докато при Гордите очевидно прехвърчат някакви искри, тази вечер, 18 септември, в приключенското риалити предстои първата номинационна битка между трите племена. Победителите ще се спасят, а загубилите ще се срещнат с водещата Ралица Паскалева край огъня. Що се отнася до Ралица, тя пък не пропусна да се похвали с много важно събитие, случило се преди време на вчерашния (17 септември) празник, а именно сватбата и с волейболиста Тодор Салпаров. 

"Вяра, Надежда, Любов! Истински важните неща в едно семейство. Не случайно избрахме този ден когато си казахме "ДА!" Честит годишнина, любов моя! Вярвам в теб, обичам те и имам надежда за бъдещото", пише Ралица Паскалева под серия от снимки в своята Instagram страница.