Последните филми, в които гледахме с интерес Оливия Уайлд, бяха "Вавилон" на Деймиън Шазел, в който участват също Марго Роби и Брад Пит, и "Не се тревожи, скъпа", в който актрисата не само участваше, но и режисира. Филмът ѝ дебютира на филмовия фестивал във Венеция през 2022 г., а след като се завъртя по кината, събра близо 100 милиона долара в световния боксофис.

Когато Оливия Уайлд остави малко на въображението

Когато Оливия Уайлд остави малко на въображението

Поредната провокативна визия на актрисата

Следващият филм с Оливия Уайлд се очертава не по-малко интригуващ. Актрисата ще играе ключова роля в провокативния трилър I Want Your Sex, режисиран от Грег Араки. Филмът е представен като история, която изследва сексуалното желание, фантазиите и доминацията.

Оливия Уайлд влиза в ролята на известната, но и провокативна артистка Ерика Трейси. За нея започва да работи млад мъж на име Елиът, чийто фантазии започват да се сбъдват, когато артистката го превръща в своя "сексуална муза". Младежът обаче далеч не очаква това, което ще му се случи. Защото се оказва въвлечен в свят на секс, мании, власт, предателство и убийство.

Засега не се знае кой ще партнира на Оливия Уайлд в ролята на Елиът, но се очаква снимките на филма да започнат това лято в Лос Анджелис, пише Variety.

По колко ще плаща Джейсън Съдейкис на Оливия Уайлд след раздялата

По колко ще получава Оливия Уайлд от бившия си

Вече всичко е официално

Режисьорът Грег Араки е известен с независимите си филми, които обаче печелят отличия и не са за подценяване. Негов е "Тайнствена кожа" с участието на Джоузеф Гордън-Левит и Елизабет Шу, който му донесе номинация за най-добър режисьор на наградите Film Independent Spirit. Филмът имаше своята световна премиера на филмовия фестивал във Венеция, където беше номиниран за най-добър филм, а след това продължи фестивалното си турне в Торонто и Сънданс.