Последната година беляза голямо развитие за Оливия Уайлд. Актрисата вече съвсем спокойно може да се нарича режисьор, защото зад гърба й има два сериозни филма - "Зубрачките" и "Не се тревожи, скъпа". Освен това е много смела в избора си на дрехи.

Оливия Уайлд, Academy Museum Gala 2022 и прозрачната рокля на актрисата, за която всички говорят

Прозрачната рокля на Оливия Уайлд, за която всички говорят

Поредната дръзка и предизвикателна визия на актрисата

Запазена марка на 39-годишната Оливия в последните месеци са почти прозрачни или изрязани рокли, които не оставят много на въображението. Но бялата рокля Nili Lotan, с която тя се появи на сватбата на Колтън Ъндърууд и Джордан Браун, не е точно такава.

Тя обаче също стана повод за много коментари. Защото е дълга и бяла, и преспокойно може да мине на сватбена рокля. С две думи - Оливия отива на чужда сватба със сватбена рокля. Актрисата дори беше принудена да дава обяснение за тоалета си.

"Нося сватбена рокля на сватбата, защото исках да кажа шега по повода в сватбения си тост", отговори самата тя в стори. И допълни, че младоженците са били ОК с това. Пред People Колтън Ъндърууд пояснява, че със съпруга му са искали да счупят традиционните норми, в които е обвита тази церемония.