И преди сме споменавали, че в Холивуд напоследък все повече се опитват да възродят жанра на романтичната комедия. И въпреки че класиките от 90-те години на миналия век едва ли някога могат да бъдат надминати, нови заглавия като "Обичам да те мразя" със Сидни Суийни и Глун Пауъл ни обнадеждават, че отново ще можем да гледаме любовни истории, в която хем има истинска химия между героите, хем хуморът не е плосък и безпредметен.

10 от най-добрите романтични комедии на всички времена

10 от най-добрите романтични комедии на всички времена

Защото този жанр изобщо не е за подценяване

Предстоящата романтична комедия, която грабна вниманието ни, също се очертава обещаваща. Филмът е озаглавен Eternity и вече е събрал на снимачната площадка великолепно трио актьори. Това са Майлс Телър, Елизабет Олсен и Калъм Търнър.

На режисьорския стол пък сяда Дейвид Фрейн, който направи своя игрален дебют със спечелилия за най-добър филм на ужасите "Изцелените" с Елиът Пейдж в главната роля. Сценарият на Eternity е поверен на Пат Кунан, който е работил за Барак Обама и е бил заместник-директор по съобщенията в Белия дом, пише Deadline.

Колкото до сюжета на романтичната комедия, подробностите за него се пазят в тайна. От малкото, което се знае обаче, а и както подсказва заглавието на филма, можем да очакваме една любовна история, в която всеки ще трябва да реши с кого иска да прекара вечността си.

Както вече отбелязахме, актьорският състав няма как да не бъде една от основните причини Eternity да ни звучи обещаващо.

Откакто придоби още по-широка популярност с участието си в "Топ Гън: Маверик", Майлс Телър е все по-зает със снимки. Нямаме търпение да го видим в The Gorge, където ще си партнира с Аня Тейлър-Джой, както и в Michael - биографичният филм за Майкъл Джексън, където играе дългогодишния адвокат на изпълнителя - Джон Бранка.

Женското присъствие в главния актьорски състав - Елизабет Олсен, пък последно ни впечатли като Уанда Максимов в "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта".

Никол Кидман и Зак Ефрон нажежават страстите в романтичната комедия A Family Affair

Никол Кидман и Зак Ефрон нажежават страстите в романтичната комедия A Family Affair

Този път актьорите ще си партнират като двойка

А Калъм Търнър определено също е във вихъра на кариерата си, предвид, че през последните месеци снимаше режисирания от Джордж Клуни - The Boys in the Boat. След това участва и в минисериала на Apple за Втората световна война - Masters of the Air.