Едва ли има баба, която да не вярва, че нейният внук е най-прекрасният, но и не всяка баба може да се похвали, че внукът ѝ е Майлс Телър. Разбира се, само една баба има тази гордост. А актьорът става все по-популярен след участието си в "Топ Гън: Маверик" - филмът разбива бокс офисите по приходи.

"Топ Гън: Маверик", Том Круз и постижението от 1 милиард в бокс офиса

Том Круз постигна нещо, което досега не бе

"Топ Гън: Маверик" лети високо

И Леона Флауърс, бабата на Майлс, очевидно е в крак с новините от шоубизнеса, защото знае и че в момента продуцентите на филмите за Джеймс Бонд са в търсене на следващия актьор, който да замени Даниел Крейг в главната роля.

82-годишната жена не се ослушва, ами решава ефективно да използва профила си в Twitter (където се подвизава като @MupTheQueen), за да привлече вниманието на хората към внука си и той да стане следващият Джеймс Бонд.

В пост тя пише: "Избират актьор, който да замени Даниел Крейг за предстоящите филми за агент 007. Мисля, че внукът ми Майлс Телър е доказал, че има всичко, което търсят - талант, външен вид, сила, световна известност и е толкова готин. Той може да бъде този мъж! Няма ли да бъде чудесен?"

Инициативността на Леона Флауърс ни оставя с впечатлението, че Майлс едва ли има нужда от мениджър. Тя сякаш е приела развитието на актьорската му кариера като лична мисия. Но дали пък нещо доста съществено за ролята на Бонд не ѝ е убягнало?

Потребители в Twitter обръщат внимание, че агентът обикновено се играе от британец (а Майлс е от САЩ).

Баба му обаче знае как да отвърне на коментарите: "И много европейци са играли американци. Той е учил актьорско майсторство, което включва акценти. Ще е чудесен."

Освен това, от друг от постовете ѝ разбираме пък, че Майлс има и кръвни роднини - британци. Изглежда че Леона Флауърс може да бъде доста убедителна и настоятелна.

Джеймс Бонд, Барбара Броколи и как върви избора на нов актьор за ролята

Какво се случва с избора на новия Джеймс Бонд

И кога ще видим нов филм

А дали пък Барбара Броколи - продуцентката, от която зависи кой ще бъде следващият Джеймс Бонд, е разбрала за предложението ѝ, можем само да гадаем.