Харесваме много Елизабет Олсен и затова следим с голяма доза любопитство какво се случва около нея и къде можем да я гледаме.

Последно това се случи в "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", където отново влезе в ролята на Уанда Максимоф. Съвсем скоро обаче ще можем да я видим в по-сериозен образ - нещо, с което наистина ни заинтригува.

Олсен ще влезе в главната роля в минисериала "Любов и смърт", където ще си партнира с Джеси Племънс. Актрисата ще изиграе Кенди Монтгомъри - на пръв поглед типичната домакиня, която върши всичко, което се очаква от нея.

Снимка 606994

Източник: HBO Max

Но всъщност в нея има доста голяма доза желание за живот и копнеж. Това я тласка към афера с Алън (Племънс), който е съпруг на нейна приятелка. Но нещата бързо излизат извън контрол и в крайна сметка някой ще загуби живота си.

Любопитното е, че "Любов и смърт" е базиран на истинска история от 80-те години на миналия век, а за достоверност на фактите, продуцентите се придържат към книгата на Джим Аткинсън и Джо Боб Бригс "Доказателство за любовта: Истинска история за страст и смърт в предградията".

Премиерата на "Любов и смърт" е на 27 април