Тази седмица в новия епизод на "Мен не ме мислете" на фокус ще бъдат любовните терзания.

Официално предложение за брак и подарък-изненада в шестия епизод на сериала “Мен не ме мислете”

Официално предложение за брак и подарък-изненада в “Мен не ме мислете”

Какво да очакваме в новия епизод

Преди да се стигне до тях обаче ще видим как Христо (Иван Юруков) нахълтва в апартамента на Яна (Весела Бабинова), за да я конфронтира за разговора ѝ със Силвия (Елена Замяркова). Посещението му обаче ще бъде разтълкувано погрешно от майка ѝ Соня (Таня Шахова). След като вижда колко разстроена е Силвия, Яна ще бъде разкъсвана от чувство за вина, но и от гняв към Мартин (Рушен Видинлиев), заради поредната му нощ извън дома.

Соня ще разкаже на Ирена за подозренията си относно Христо и двете с умиление ще си спомнят за младостта. Ирена ще сподели, че има среща с мъж, но дали тя ще мине добре, предстои да разберем.

Снимка 614374

Източник: bTV

Отношенията между Яна и Мартин обаче няма да потръгнат, а дори напротив - ще избухне нов скандал, за който повод е липсата на доверие.

На другия любовен фронт нещата също няма да са кой знае колко по-спокойни. Докато Мартин е бесен на Яна, Христо ще продължи да страда заради Силвия. След като двамата мъже се срещнат случайно, им предстои да пийнат заедно по приятелски.

Снимка 614375

Източник: bTV

През това време Соня и Росен ще направят жест към дъщеря си, с който ще ѝ обещаят да не се бъркат повече в семейните ѝ отношенията с Мартин.

Дали обаче Пламен, който е другият, който се пречка във връзката на Яна и Мартин, ще спре да настройва колегата си срещу любимата му, и дали на самият него ще му провърви с Ася в любовта, предстои да разберем.

“Мен не ме мислете”, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да очакваме от третия епизод на сериала

Серия от неочаквани ситуации в “Мен не ме мислете”

Какво ще обедини Яна, Христо и Мартин

"Мен не ме мислете" e в петък, от 21 ч. по bTV