Тази седмица и тримата главни герои в "Мен не ме мислете" ще са фокусирани върху своите проблеми, които имат да решават, но в крайна сметка ще обединят усилия в съвместна мисия.

“Мен не ме мислете“, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да очакваме от втория епизод на сериала

Неочаквано препятствие пред Яна и Мартин в “Мен не ме мислете“

Как ще се развият отношенията между Яна и Паолина

Мартин (Рушен Видинлиев) ще се бори да разреши проблема с жилището, но докато се чуди как да намери нов апартамент, новодошлият адвокат в кантората Пламен Брезов ще се опита да му повлияе да преосмисли новия си живот. Пламен ще стигне дори по-далеч и ще продължи да се подиграва на безплатните консултации и няма да пропусне удобен момент да се заяде с Яна, че тя не е за Мартин.

Яна (Весела Бабинова) пък е напът да разобличи Паолина (Яна Кузова) в лъжа. И тъй като Паолина много настоява да се срещне с Пламен, Яна ще се опита да ѝ ангажира консултация с него, но с тайната цел да помогне за изясняването на истината около обвинението към Христо. Вместо Пламен обаче, на среща с Паолина ще отиде Любо. Тя ще се държи подозрително, затова Любо ще реши да я проследи, за да стане ясна каква е истината за Полина. Щом узнаят каква е тя, Христо, Яна и Мартин ще измислят план, в който важна роля ще изиграе Яна.

Снимка 609438

Източник: bTV

Колкото до Христо (Иван Юруков), той старателно ще репетира пред огледалото как предлага брак на Силвия и ще поиска съвет от Мартин как точно да го направи. Мартин обаче ще му съобщи, че пред него стои далеч по-голям проблем от този, защото прокурорът по делото му е сменен с жена, която се слави с големи присъди за насилниците.

Снимка 609435

Източник: bTV

Докато Мартин се опитва да убеди собственичката на досегашния им апартамент да премисли още веднъж решението си, Александър ще излезе с изненадващо предложение към Мартин.

“Мен не ме мислете”, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да очакваме в първи епизод от трети сезон на сериала

Неочакван обрат още в първи епизод на трети сезон на “Мен не ме мислете”

Ще чуем ли заветно “да”

Какво ще бъде то, ще разберем в петък от 21 ч. по bTV