Тази седмица в новия епизод на сериала "Мен не ме мислете" отношенията между Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) няма да вървят по мед и масло, докато пък при другата двойка - Силвия (Елена Замяркова) и Христо (Иван Юруков) се задава официално предложение за брак.

“Мен не ме мислете”, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да очакваме от третия епизод на сериала

Серия от неочаквани ситуации в “Мен не ме мислете”

Какво ще обедини Яна, Христо и Мартин

Главните виновници за обтегнатите отношения между Яна и Мартин са родителите на Яна (в ролите Кръстьо Лафазанов и Таня Шахова), които няма да се откажат лесно от намерението си да се месят в живота на дъщеря си. По своя инициатива те дори ще се забъркат в ремонта на апартамента на двойката, с което ще дадат абсолютен фалстарт на ремонта. В цялата какафония Яна и Мартин ще се срещнат на улицата, но вместо да се разберат и да изгладят отношенията си, отново ще стигнат до разногласия.

В адвокатската кантора пък ще пристигне голям пакет, който ще се окаже, че всъщност е подарък за Пламен. След като стане ясно какво съдържа той, всички ще останат изненадани.

Снимка 613459

Източник: bTV

Христо ще сподели на Мартин, че е получил солидно обезщетение от Полина, а Мартин ще го посъветва да заведе Силвия на романтично пътуване.

Яна ще срещне "случайно" майка си Соня, която ще продължи да ѝ дава нежелани съвети. Двете ще седнат на кафе, но Яна толкова много ще се раздразни, че ще си тръгне демонстративно.

Снимка 613458

Източник: bTV

Междувременно Силвия ще бъде откровена пред Виктор. Тя ще му сподели, че все още не е дала отговор на предложението за брак на Христо, както и разочарованието си, че дори не е имало пръстен. В същото време обаче Христо ще се е впуснал в мисията да избере пръстен. Но не сам, а с помощта на Ирена. Той ще се подготви за романтична среща със Силвия, на която да ѝ подари пръстена. Изненадващ развой на срещата обаче ще накара Христо да се замисли, тъй като Силвия ще му разкрие истина.

Снимка 613460

Източник: bTV

“Мен не ме мислете“, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да очакваме от втория епизод на сериала

Неочаквано препятствие пред Яна и Мартин в “Мен не ме мислете“

Как ще се развият отношенията между Яна и Паолина

Какво ще бъде признанието ѝ, ще разберем в петък, от 21 ч. по bTV