След по-малко от месец е премиерата на втори сезон на "Просто ей така", своеобразното продължение на сериала "Сексът и градът". И точно на фона на това Ким Катрал доказа, умишлено или не, че макар Саманта Джоунс да не присъства в първия, тя все още е под светлината на прожекторите - при това по-успешна и щастлива от всякога.

Ким Катрал и снимката ѝ по бански, за която всички говорят

Как изглежда Ким Катрал по бански

На 65, но в страхотна форма

Преди два дни актрисата се появи на червения килим в Ню Йорк, а повод за това бе новият филм с нейно участие About my Father. И веднага привлече внимание с визията си - изглеждаше така, сякаш току-що е излязла от гардероба на бившата си героиня от "Сексът и градът".

За случая Катрал се бе спряла на покрит с пайети сребрист гащеризон в стил Саманта Джоунс, с дълбоко деколте и пристягащи талията връзки. Екстравагантната дреха бе умело съчетана с тренчкот и обувки на висок ток в същатa сребристо-метална гама. И сякаш целият този блясък не беше достатъчен и бе допълнен от множество черни и сребърни големи бижута и искряща чанта с камъни и перли.

Снимка 617788

Източник: GettyImages

Освен че се физически се превъплъти в образа на самоуверената Саманта Джоунс, по време на събитието Ким направи и някои характерните за героинята ѝ щури неща. Като например случайно да разкрие коя е майката на седмото дете на своя колега Робърт де Ниро, пише InStyle. Докато даваше интервюта преди премиерата, Катрал поздрави актьора и неговата приятелката Тифани Чен.

“Просто ей така" отново сме с Кари Брадшоу за втори сезон на продължението на "Сексът и градът"

Обратно в Ню Йорк с Кари Брадшоу

Какво да очакваме от втори сезон на "Просто ей така"

"Тифани е толкова красива жена", разкри актрисата. "Веднъж дойде на снимачната площадка и гледаше снимките, беше прекрасна и много мила. Щастлива съм и за двамата."