Миси Елиът все още е фурия на музикалната сцена. Макар напоследък да не се говори много за нея, приносът ѝ към света на музика не е подценен. Все пак, певицата е в индустрията от цели 29 години, а е солов изпълнител от 25 години. И за това време си спечелва четири награди Грами.

Джанет Джаксън, Миси Елиът и какво да очакваме от документалния филм JANET

Първи кадри от документалния филм за Джанет Джаксън

Звучат обещаващо

Сега обаче е време за следващото голямо постижение на Миси Елиът. И то идва, след като Залата на славата на рокендрола обяви номинациите си за 2023 г., Сред тях, разбира се, е и Миси Елиът, която вече може да се похвали, че е първата жена хип-хоп изпълнител с номинация за Залата на славата на рокендрола.

"Това е невероятна чест. Толкова съм благодарна, че съм причислена към всички невероятни отличени. Прекарах кариерата си в правене на музиката, която обичам, и да знам, че съм докоснала и други, означава толкова много", споделя певицата в свое изявление.

Тя казва още, че се надява номинацията ѝ да даде възможности и други изпълнителки да бъдат оценени за работата си.

Доли Партън, Еминем, Лайнъл Ричи, Judas Priest, Duran Duran, кои са новите звезди в Залата на славата на рокендрола

Кой ще влезе в Залата на славата на рокендрола

Промени ли важното си решение Доли Партън

Сред другите номинирани за Залата на славата на рокендрола тази година са Кейт Буш, Шерил Кроу, Синди Лаупър и Джордж Майкъл. Церемонията по т. нар. въвеждане ще се проведе тази есен, като датата, мястото и още информация тепърва предстои да бъдат обявени, пише Е! News.