Джанет Джаксън може да не е сред най-актуалните изпълнители днес, но музиката й продължава да се слуша, при това в цял свят.

Изпълнителка на хита "That's The Way Love Goes" пусна тийзър от предстоящия документален филм JANET в профила си в Instagram и вече нямаме търпение да го видим. Защото сме сигурни, че 55-годишната Джанет има какво да разкаже.

В краткия клип e включено цяло съзвездие от прочути личности, които споделят високото си мнение за Джаксън. Паула Абдул казва, че тя "е сила, с която трябва да се съобразяваме", а Маря Кери допълва, че е "властна жена". Със сигурност е така, предвид забележителната й кариера.

Документалният филм е дълъг четири часа, но е разделен на две части, в които ще видим изключителни архивни кадри, домашни видео клипове и куп интервюта със знаменитости, уточняват от Dazed.

"Това е моята история, разказана от мен, а не през очите на някой друг", уточнява самата Джанет Джаксън. "Това е истината... това съм аз."

Джанет Джаксън, Маргзита Фрейжър и хитовите изпълнения на гимнастичката

Гимнастичката, която стана хит и впечатли Джанет Джаксън

И има защо

Продуцент на JANET е рапърката Миси Елиът, а премиерата е планирана за януари 2022 г., така че да съвпадне с 40-годишнината от първия едноименен албум на Джанет Джаксън.