Мили Алкок направи големия си пробив в Холивуд с ролята на Ренира Таргариен в първия сезон на "Домът на дракона". Всъщност, тя бе в ролята само през половината от епизодите, изигравайки по-младата версия на Ренира.

Дуейн Джонсън, Джеймс Гън, Черния Адам и защо няма да бъде част от близкото бъдеще на DC

Още една супергеройска глава падна

Джеймс Гън продължава да прави промени

Те обаче бяха достатъчни, за да може младата австралийска актриса да спечели сърцата и симпатиите на всички. Но пробивът ѝ въобще не е приключил, а дори напротив - продължава с пълна сила.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Мили Алкок е спечелила всички кастинги и тестове и е избрана от Джеймс Гън и Питър Сафран за ролята на Супергърл.

За момента не се знае кога точно ще видим Кара Зор-Ел, но се очаква това да се случи в поне един филм преди по кината да се завърти и самостоятелният такъв за нея Supergirl: Woman of Tomorrow. На финалния етап от кастинга Алкок се е оказала по-убедителна от Мег Донъли, която също е била фаворитка за ролята.

Всичко около филма за Супергърл се развива толкова бързо, че има вероятността снимките да започнат още тази есен, ако Warner Bros. намерят режисьор. В профила си в Instagram Джеймс Гън, който се е заел да създаде и подреди нова киновселена за DC, потвърди новината за избирането на Мили Алкок.

Гън пише, че тя е много талантлива млада актриса и се радва, че ще е част от DCU. "Да, за първи път разбрах за нея от "Домът на дракона", но бях поразен от различните ѝ прослушвания и екранни тестове за Супергъл", пояснява още Джеймс Гън.

Последно в ролята на Супергърл видяхме Саша Кейл, която изигра братовчедката на Супермен в "Светкавицата". Но версията, в която Мили Алкок ще се превъплъти, ще бъде много по-различна от всичко, което сме виждали до момента.

DCU, Джеймс Гън, Питър Сафран, Superman: Legacy, The Brave and the Bold и новите филми и сериали, които да очакваме

Светът на супергероите ще бъде разтърсен

Ето кои филми и сериали ще видим в близките години от DC

И Джеймс Гън, и Питър Сафран казаха още преди година, че Супергърл ще бъде много по-различна от Супермен и ще се види разликата между това как единият е отгледан на Земята от любвеобилни родители, а другият - на парче скала, виждайки как всички около него умират.