Месеците октомври и ноември бяха доста радостни за Дуейн Джонсън, защото най-после една от големите му мечти се сбъдна - по кината се завъртя първия самостоятелен филм за Черния Адам.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и загубите, които филмът може да отчете

Милионите, които "Черния Адам" може да загуби

Ще се окаже ли филмът с Дуейн Джонсън на загуба

Но тази радост не продължи много дълго. Първо дойде разочарованието от резултатите в бокс офиса, а след това и несигурността около бъдещето на героя. Тя бе породена от смяната на изпълнителните директори на DC.

Джеймс Гън и Питър Сафран поеха контрола върху супергероите едва през октомври, а вече станахме свидетели на някои доста големи промени. Първата бе, че трети филм за Жената чудо няма да има. Или поне не такъв, какъвто е трябвало да бъде.

След това стана ясно, че Хенри Кавил все пак няма да се завърне в ролята на Супермен. И на фона на тези сътресения преди няколко дни се появиха информациите, че Дуейн Джонсън е спрял да следва Warner Bros. и акаунта на "Черния Адам" в Instagram - нещо, което бе изтъкнато като предвестник на проблеми. Оказа се, че има и защо.

От The Hollywood Reporter разбираме, че промените са засегнали и Черния Адам. В профила си в Twitter Дуейн Джонсън обяви, че е провел разговор с Джеймс Гън. И не, той не е бил особено приятен за актьора.

Жената чудо, Пати Дженкинс и каква е истината за разпането на третия филм

Каква е истината за съдбата на Жената чудо

Пати Дженкинс внася разяснения

В резултат на него е станало ясно, че втори филм за Черния Адам на този етап няма да има. Като цяло героят няма да бъде част от първия етап от киновселената, която Гън и Сафран ще започнат да изграждат.

Въпреки тези съкрушителни новини, Скалата пише, че са се договорили да поддържат контакт, за да намерят най-добрия начин, по който Черния Адам да се впише в бъдещето на DC. Всичко това обаче означава само едно - наистина цялата власт в DC е дадена на Гън и Сафран.

Супермен, Хенри Кавил, Джеймс Гън, Питър Сафран, новият филм за героя и новината, че актьорът няма да влезе в ролята

Не, Хенри Кавил няма да бъде Супермен

Тежка за преглъщане новина

Най-малкото защото преди тяхното назначаване Дуейн Джонсън кроеше планове да създаде едно свое кътче в разпокъсаната вселена на супергероите на DC. А там да видим и филм, в който Черния Адам се изправя срещу Супермен.