Няма да изневерим на традицията и отново ще дадем начало на уикенда с кратка, но съдържателна селекция нови песни. Този път те са от няколко доказали се през годините имена + един новобранец.

Не може да не сложим началото с титана Мик Джагър. Той е възпял края на локдауна в Easy Sleazy (с едно рамо от Дейв Грол), след като миналата пролет заедно с Rolling Stones възпяха и самия локдаун в Living In A Ghost Town.

Продължаваме с голямото завръщане на Texas. Шотландците работят по десетия си студиен албум Hi, който ще излезе в края на май. От него е симпатичната Mr. Haze.

Седмицата отбеляза своеобразното завръщане на още една музикална легенда - Принс. През юли предстои да излезе записаният през 2010 г., но неиздаван до момента албум Welcome 2 America. Ето и едноименното парче.

Марая Кери и Бъста Раймс също се връщат години назад към първия си общ дует I Know What You Want, за да доразкажат историята от видеото му. Where I Belong е в същата стилистика като парчето от 2002 г.

Приключваме с най-младия участник в днешната музикална колекция - Оли Алигзандър, който стои зад псевдонима Years and Years. Физиономията му ни е позната от сериала "Греховно", а парчето Starstruck определено ни повдигна настроението.