Голямото чакане на новия телевизионен сезон приключи. Предаванията вече стартираха, сега е ред и на сериалите. "Мен не ме мислете" се завръща по bTV за своя трети сезон, в който животът със своята пъстрота, неочаквани обрати и непредвидени ситуации ще продължи да е на фокус.

Весела Бабинова и бременна ли е актрисата

Голямата новина на Весела Бабинова

Какво разкри актрисата в профила си в Instagram

От този петък, 24 февруари, ще гледаме отново приключенията на Яна (Весела Бабинова), Мартин (Рушен Видинлиев), Ася (Дария Симеонова), Христо (Иван Юруков), адвокат Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и Силвия (Елена Замяркова). А една от изненадите на сериала е, че към тях ще се присъединят все известни актьори, които ще влязат в ролите на епизодични герои. Сред тях са Стефка Янорова, Кръстю Лафазанов и Таня Шахова.

Но новият сезон на "Мен не ме мислете" ще ни изненада още в първия епизод - с нов герой. Това ще бъде младият юрист Пламен Брезов (Пламен Димов), който е старт приятел на Мартин.

Снимка 607831

Източник: bTV

Освен това ще проследим новото предизвикателство пред Яна и Мартин и напрегнатата ситуация около обвинения в изнасилване на Христо. А за капак на всичко ще има и сватба - тази между на Ясен (Ненчо Костов) и Ваня (София Бобчева).

Снимка 607833

Източник: bTV

В третия сезон на сериала взаимоотношенията между главните персонажи ще бъдат все така объркани и сложни, а непредвидени събития и изненадващи ситуации ще продължат да ги изправят пред различни изпитания. Дали краят ще бъде щастлив, ще разберем, ако гледаме.

"Мен не ме мислете" ще се излъчва всеки петък от 21 ч. по bTV