След като в първия епизод от третия сезон на "Мен не ме мислете" се запознахме с новия адвокат Пламен Брезов (Пламен Димов), нямаше как той веднага да не привлече внимание. Все пак е млад юрист, със самочувствие и хъс.

Ще продължим да го поопознаваме и във втория епизод на сериала, в който той ще демонстрира самочувствието си в пълната му светлина. Ще си проличи още, че адвокат Пламен Брезов е и дори прекалено самоуверен, като в същото време ще си пъха носа навсякъде. Е, това определено няма да се впечатли Яна (Весела Бабинова) по приятен начин, особено след като е прекарал предишната вечер по барове с Мартин (Рушен Видинлиев).

Около главната двойка Яна и Мартин нещата също ще се развиват. Те ще бъдат застигнати от неочаквано препятствие, но пък за сметка на това ще видим светлина в края на тунела с това проблемът с безплатните консултации в кантората да бъде разрешен.

Снимка 608606

Източник: bTV

На фронта при Христо (Иван Юруков) и Силвия (Елена Змиярова) ситуацията също се задълбочава. Тя дори ще поиска да се пренесе при него, а той ще се замисли и за сватба. За Христо обаче не всичко е прекрасно колкото му се иска, тъй като е доста вероятно да влезе в затвора.

Пламен и Мартин ще се срещнат в съда, където Мартин води дело, в което се съдят майка и дъщеря. С появата си Пламен ще помогне за развръзката на делото и така ще стане ясно, че той всъщност не е толкова коравосърдечен, колкото изглежда. Адвокат Виктор Захариев ще забележи, че Силвия е разсеяна, а тя ще го помоли за почивка.

Снимка 608607

Източник: bTV

Междувременно Яна ще причака Паолина (Яна Кузова) и ще инсценира уж случайна среща. Паолина ще си я спомни от салона и така двете жени ще се заговорят. Яна ще забележи, че Паолина провежда странен разговор с мъж и тайно си записва телефонния му номер. В последствие Яна ще разбере, че двамата са любовници, но Паолина не иска да го вижда повече. Двете жени в крайна сметка ще се сближат, след като Яна помага на Паолина да разкара любовника.

“Мен не ме мислете”, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да очакваме в първи епизод от трети сезон на сериала

Неочакван обрат още в първи епизод на трети сезон на “Мен не ме мислете”

Ще чуем ли заветно “да”

"Мен не ме мислете" е всеки петък от 21 ч. по bTV