Съвсем неусетно изминаха две години от номинация на Мария Бакалова за Оскар и точно толкова, откакто актрисата официално се премести в САЩ, за да преследва мечтите си.

Мария Бакалова, преместването ѝ в САЩ и за какво си спомня актрисата

Емоционалните моменти на Мария Бакалова

За какво си спомня актрисата

И за тези две години новите роли за Бакалова направо валят. От The Hollywood Reporter разбираме, че българката ще участва във филма на Millennium Media - Dirty Angels, който ще бъде режисиран от Мартин Кембъл.

По-интересното е, че Мария Бакалова ще е заедно на екран с Ева Грийн и Руби Роуз, които влизат в другите главни роли. Очаква се снимките да започнат този декември в Мароко, като след това да се пренесат и в Гърция.

Това, което знаем за Dirty Angels, е, че ще ни срещне с група жени войници, която на фона на изтеглянето на войските на САЩ от Афганистан е изпратена в страната с тайна мисия. Целта им е да спасят група тинейджъри, хванати между Ислямска държава и талибаните.

Към момента не е ясно точно каква ще бъде ролята на Мария Бакалова, но ние подозираме, че тя ще е част от този специален женски отряд, който ще се впусне в екшъна. Очакваме да разберем и кога ще можем да видим Dirty Angels по кината.