Преди година Netflix пуснаха така чакания четвърти сезон на Stranger Things и обещаха, че историята ще бъде завършена подобаващо с последния пети сезон.

Stranger Things се превръща и в анимационен сериал по Netflix

Вселената на Stranger Things става още по-голяма

Приключението продължава

Но за цялото това време почти нищо ново не бе казано по темата за пети сезон. Е, това се промени на конференцията на стрийминг платформата Tudum, проведена в Бразилия.

Там стана ясно, че последният сезон на сериала ще има ново попълнение, за което няма как да не сме чували. Линда Хамилтън ще вземе участие в петия сезон на Stranger Things.

За момента обаче не става ясно каква ще бъде ролята ѝ в сериала. Не е ясно и кога ще видим пети сезон, защото не се знае докъде е стигнало разработването му преди стачката на сценаристите. В най-добрия случай обаче ще трябва да изчакаме поне година.

Ноа Шнап, Stranger Things и признанието, което направи актьорът от сериала

Голямото признание на един от актьорите в Stranger Things

Какво разкри Ноа Шнап

Може би най-популярната роля на Линда Хамилтън е тази от франчайза за "Терминатор", като интересното е, че Stranger Things вече са правили леки намигвания към него. В трети сезон наемният убиец Григори бе стилизиран така, че да напомня на Арнолд Шварценегер във филмите за "Терминатор", пише The Hollywood Reporter.