Хитът на Netflix Stranger Things ще приключи с излизането на петия си сезон, но това далеч не означава, че настъпва окончателният финал на сагата.

Stranger Things: The First Shadow - вселената от сериала на Netflix  се пренася на живо и в театрална пиеса

Вселената на Stranger Things се пренася и на живо

Вълнуваща новина за феновете на сериала

Още миналата година, когато създателите на сериала, братята Мат и Рос Дъфър, стартираха Upside Down Pictures, феновете получиха успокояващи новини, че се работи по няколко проекта, свързани със Stranger Things, включително spin-off сериал и театрална пиеса.

Сега, седем години след премиерата на превърналата се в любима на милиони хора по света поредица с участието на Уинона Райдър, Дейвид Харбър, Фин Волфхард, Мили Боби Браун, Гейтен Матарацо, Кейлъб Маклафлин, Наталия Дайър, Чарли Хийтън, Ноа Шнап и други, научаваме, че ще получим още от фентъзи историята.

Последната новина от вселената на Stranger Things е тази за предстоящ анимационен сериал, който ще излезе в Netflix. Той все още няма заглавие, но се знае, че се разработва от Flying Bark Productions и изпълнителния продуцент Ерик Робълс.

"Винаги сме мечтали за анимация на Stranger Things в духа на сутрешните съботни анимационни филми, които заобичахме, и да видим тази реализирана мечта е абсолютно вълнуващо. Не можем да бъдем по-възхитени от това, което Ерик Робълс и неговият екип измислиха - сценариите са невероятни и нямаме търпение да споделим повече с вас! Приключението продължава", споделят братята Мат и Рос Дъфър в свое изявление.

Мили Боби Браун на 20

Мили Боби Браун в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Те ще бъдат изпълнителни продуценти от името на Upside Down Pictures, като към тях ще се присъединят и Шон Леви и Дан Коен от името на 21 Laps и Ерик Робълс от името на Flying Bark, пише Deadline.