"Терминатор: Мрачна съдба" стана причина да си припомним лицето на една позабравена актриса - Линда Хамилтън. Тя отново ще се превъплъти в ролята на Сара Конър и в новия филм, чиято премиера е тази есен.

Междувременно 62-годишната актриса даде интервю за The New York Times, в което разкри подробности за интимния си живот.

"Обичам да бъда сама като никой друг, когото сте срещали. Не съм имала сексуални отношения от поне 15 години. Не помня точно, защото няма значение. Поне за мен няма. В романтична връзка съм със заобикалящия ме свят и с хората в него", каза Хамилтън.

Снимка 441333

Източник: Александра Филмс

От 1997 г. до 1999 г. тя е омъжена за режисьора Джеймс Камерън. "Връзката ни беше енигма за всички около нас, дори за мен и за Джим. Защото нямахме нищо общо. Мисля, че той просто се влюби в Сара Конър", признава още актрисата.

В момента 62-годишната Хамилтън живее в къщата си в Ню Орлийнс в компанията на двете си кучета. "За четири години тук познавам повече хора, отколкото някога съм познавала, докато живеех в Малибу."

Тя разказва, че именно усамотеният й живот е бил причината много да се колебае дали да приеме отново ролята на Сара Конър. "Не исках съседите ми да започнат да гледат по друг начин на мен. Съседи сме, защото сме такива, каквито сме, а не заради това кой с какво се занимава. Не исках това нещо отново да се промъква в живота ми."

Въпреки всичко Линда Хамилтън приема ролята и ще можем да се насладим на великолепната й форма на 1 ноември, когато е премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба".