Когато преди две години Леброн Джеймс подписа с Лос Анджелис Лейкърс, не липсваха хора, които се съмняваха в това, че Краля ще успее да изведе отбора до титла.

Леброн Джеймс, Lobos 1707 и инвестицията на Краля в текилата

Текилата на Краля

Леброн Джеймс знае къде да инвестира

Е, само преди няколко месеца той успя да запуши устите на всички критици, показвайки, че дори на 35 години все още е най-добрият баскетболист в момента. Настоящият договор на Джеймс изтича в края на сезон 2021-2022 г., но се е договорил с Лейкърс за удължаване.

Според Bleacher Report, Краля е подписал удължаване на договора си с още две години. И за тези две години той ще получи 85 милиона долара. През настоящия сезон баскетболистът ще получи 39.2 милиона долара.

През сезон 2021-2022 г. пък възнаграждението му ще се покачи на 41 милиона долара заради опция в договора му. С удължаването Леброн Джеймс ще остане в Лейкърс поне до сезон 2022-2023 г., когато ще бъде на 38 години, като за него пак ще получи над 40 милиона долара.

След този сезон Краля ще стане свободен агент и поне към момента това не изглежда никак случайно. Защото точно през 2023 г. най-големият му син - Леброн Джеймс-младши, ще завърши гимназиалния си период и ще участва в драфта за влизане в NBA.

Space Jam: A New Legacy, Леброн Джеймс и първи поглед към екипите в новия филм за "Космически забивки"

Първи поглед към Леброн Джеймс в новите "Космически забивки"

Нямаме търпение

По този начин Краля ще може да избере в кой отбор ще иска да бъде, за да може да осъществи една от мечтите си - да играе рамо до рамо в NBA със сина си. Разбира се, няма как да знаем дали това ще се случи, но можем само да стискаме палци.