Трябва да благодарим на Сам Исмаил, когото харесваме покрай сериала му Mr. Robot за това, че "докара" Джулия Робъртс на малкия екран. Или, по-точно, в стрийминг платформите. Първо я видяхме в сериала Homecoming на Amazon Prime, а съвсем скоро ще може да я видим и в Netflix.

Любовното послание, което Джулия Робъртс отправи към своята половинка

Любовното послание на Джулия Робъртс

Поводът е важен

Там тя е в новия филм на Исмаил Leave the World Behind. Робъртс е Аманда - жена, която със съпруга си Клей (Итън Хоук) и двете им деца наемат луксозен имот в Лонг Айлънд за уикенда. Изненадата им е голяма, когато собственикът на имота (Махершала Али) и дъщеря му чукат на вратата им.

Оказва се, че страната е прага на колапс след серия кибер атаки в цялата страна. Мобилна мрежа няма, хората са в истерия и никога нищо няма да е същото като преди. На този фон обаче Аманда не може да се пребори с предразсъдъка, че този луксозен имот не може да е притежаван от чернокож, какъвто е собственикът му.

Leave the World Behind със сигурност звучи интригуващо не само заради звездния актьорски състав, но и заради интересните въпроси, които поставя. Към това добавяме и факта, че изпълнителни продуценти са Барак и Мишел Обама.

Премиерата на Leave the World Behind е на 8 декември в Netflix.