Дори и след толкова години брак, Джулия Робъртс продължава да е все така силно влюбена в съпруга си Дани Модер. И да отбелязва всеки хубав повод или празник, който имат заедно.

Джулия Робъртс и семейното щастие - с трите деца и съпругът Дани Модер

Тайната на семейното щастие на Джулия Робъртс

Щастлива майка ли е актрисата

Преди ден актрисата публикува в социалните мрежи рядка снимка със своята "истинската любов", както нарича половинката си. На снимката двамата съпрузи страстно се целуват по устните, а поводът за романтиката е 21-та годишнина от сватбата им.

Актрисата от "Хубава жена", която обичайно държи личния си живот далеч от общественото внимание, този път не се скъпи да изрази и дори онагледи публично своите чувства.

Джулия и Дани се срещат през далечната 2000 г. на снимачната площадка на филма "Мексиканецът". По това време Модър е женен, но не се поколебава за кратко време да подаде молба за развод и да се ожени повторно за носителката на Оскар. Датата на сватбата им е 4 юли, 2002 г. Двойката има три деца: близнаците Хейзъл и Финей (18 г.) и по-малкият им брат Хенри (16 г.).

Все пак миналата година Джулия Робъртс отпразнува и важната кръгла годишнина от сватбата си, като отново публикува интимна снимка, на която тя нежно целува кинематографа - както и той нея.

Модер също не пропусна да изрази дълбоката привързаност към съпругата си с ретроспективна снимка от преди да се оженят. Към нея той мило написа: "Днес започваме нашата 20-та година от брака. Радвам се, че съм до това красиво момиче ден след ден. И всеки е епичен."

Джулия Робъртс, Ерик Робъртс и скарани ли са братът и сестрата

Скарани ли са Джулия и Ерик Робъртс

И какво породи тези слухове

Робъртс неведнъж е споделяла колко обича да прекарва времето си със семейството. "Когато не работя в киното, съм майка и домакиня. При това на пълен работен ден", каза тя през октомври, 2022 г., припомня Page Six. "Понякога не е лесно, но все пак всичко това ми носи много радост. Животът, който изградих със съпруга си и трите ни децата е най-доброто нещо, което съм постигнала."