Джулия Робъртс се радва на живота със съпруга си Даниел Модър и трите им деца: близнаците Хейзъл и Финиъс (17 г.) и по-малкия им син Хенри (15 г.). А очевидно това да бъде майка надхвърля и признанието ѝ от всички за една от най-големите филмови звезди на нашето време.

Джулия Робъртс и семейното щастие - с трите деца и съпругът Дани Модер

Тайната на семейното щастие на Джулия Робъртс

Щастлива майка ли е актрисата

В неделя, 9 октомври, Джулия Робъртс участва в предаването CBS Sunday Morning, където пред водещата заявява, че работи на пълен работен ден като домакиня. И не всеки ден всичко е по мед и масло, но да се грижи за дома и семейството ѝ носи голяма радост.

Категорична е и за още едно нещо - че актьорската професия никога не я е поглъщала, така че да забрави за любимите си хора. "Това е моя сбъдната мечта, но не е единствената ми сбъдната мечта."

"Животът, който изградих с моя съпруг, животът, който изградихме с нашите деца, това е най-прекрасното нещо", заявява Джулия Робъртс.

Двамата с Даниел Модър се женят през 2002 г. 20 години по-късно, огънят между тях очевидно все още съществува. А 54-годишната актриса разкрива и една от тайните съставки за това: "Да си пишем бележки на ръка е нещо, което с Дани винаги сме правили."

Джулия Робъртс, Дани Модър и дебютът на дъщеря им Хейзъл Модър в Кан

Хубавата дъщерята на Джулия Робъртс дебютира в Кан

Появи се с баща си Дани Модер

Спомня си и за първото писмо, което получава от съпруга си. То е седем страници и тя все още го пази старателно. "Един ден ще го покажа на Хейзъл и ще кажа: "Това е, което търсиш", категорична е актрисата.