В света на модата разнообразието е все по-голямо, и то не само откъм форми. Plus-size моделите са само едната част от модната революция. А в другата стоят дамите и господата, за които възрастта е без значение, когато обективът и подиумът ги привличат истински.

Знаем, че не е учтиво да питаме една жена за възрастта й. Но вече има все повече дами, които не се притесняват, че не са първа младост, а дори напротив - използват този факт като своя най-силен коз

Колийн Хайдеман е бивша стюардеса, актриса, модел, моден блогър и собственик на магазин за дрехи. А, да, и е на 70 години. В Instagram има над 52 хиляди последователи, а в профила й можем да намерим десетки снимки, с които доказва, че се чувства много по-млада, отколкото всъщност е.

Тайните за красота на Колийн са много прости - слънчеви очила, дълготрайно червило и задължителна усмивка. Изглежда може да й вярваме, защото въпреки напредналата си възраст и множеството бръчки по лицето, тя има увереността да позира и да показва най-доброто от себе си.

Нейното мото е "Кога, ако не сега?". И това сега може и да е на 70, когато също не е късно да живееш така, както винаги си искал. Най-важната мисия на Хайдеман обаче е да покаже, че на 50 години животът на жената не свършва, а тепърва започва, пише Bust.

Бисексуалните модели, които не крият своята ориентация

Бисексуалните модели, които не крият своята ориентация

От Кара Делевин до Анджела Боуи

Освен това, тя може да има много повече роли в живота, освен тези на майка и баба. Одри Хепбърг, Грейс Кели и Елизабет Тейлър са нейните вдъхновителки, благодарение на които и самата Колийн успява да мотивира своите последователки да не се притесняват от възрастта си, а да вземат най-доброто от нея.