Напоследък все повече изследвания твърдят, че по природа всеки човек е бисексуален, а през последните години много известни личности го признават. В това число влизат Фърги, Анджелиина Джоли, Дрю Баримор, Марлон Брандо, Меган Фокс и много други.

На нашето внимание сега обаче попадат известните модели, които открито говорят за факта, че си падат не само по мъже, но и по жени. Според Ranker някои от тях са част от ЛГБТ обществото и пред редица медии са споделяли за своята сексуална ориентация.

Кара Делевин - 26 години

 

Моделът и актриса Кара Делевин е открито бисексуална. "Отне ми много време, за да приема идеята, докато не се влюбих в едно момиче на 20 години и осъзнах, че трябва да  свикна с тази мисъл", разкрива тя.

Карли Клос - 26 години

Снимка 325309

Източник: GettyImages

Карли Клос излизаше не само с предприемача Джошуа Къшнър, но и имаше слухове, че поддържа интимни отношения с Кара Делевин.

Миранда Кер - 36 години

След като се раздели със съпруга си Орландо Блум, Миранда Кер беше споделила пред няколко издания, че оценява и мъжете, и жените, както и че има желание да изследва и експериментира.

Стела Масуел - 28 години

Ангелът на Victoria's Secret Стела Максуел многократно е споделяла, че в един човек я привлича личността, без значение дали това е мъж, или жена. Твърдеше се, че през 2015 г. е имала връзка с Майли Сайръс.

Айрланд Болдуин - 23 години

Макар и само на 23, Айрланд Болдуин е напълно осъзната за своята сексуална ориентация и никога не е криела, че изпитва влечение и към нежния пол. За известно време ходеше с Ейнджъл Хейз.

Грейс Джоунс - 70 години

Снимка 408465

Източник: GettyImages

Успешна певица, модел и актриса с особена мъжествена визия, Грейс Джоунс никога не е крила, че е бисексуална.

Анджела Боуи - 69 години

Снимка 408466

Източник: GettyImages

За Анжела Боуи и нейният бивш съпруг Дейвид Боуи неведнъж се чуваше през годините, че и двамата са бисексуални. Според различни източници те са имали и други партньори по време на брака си.