Раздялата определени е неприятна. И има хора, които не действат на принципа, че отмъщението се сервира студено, а искат час по-скоро да накарат и другия да страда. Някои път обаче, в пристъп на емоции, не мислят особено трезво.

Като една китайка от провинция Шандун, изоставена от любимия си малко преди един от празниците на любовта в Китай. Останала сама, тя преживява няколко тежки дни, в които не спира да плаче.

След като се посъвзема, решава да накара и бившия си да изплаче очите, макар и не от любовна мъка. Така тя поръчва цял тон лук и дава разпореждане да бъде доставен пред дома на мъжа с малка бележка. На нея пише "Аз плаках три дни, сега е твой ред."

Снимка 480347

Източник: Shanghaiist

Китайката с фамилия Жао не могла да преживее, че мъжът, с когото е била близо година, й е причинил толкова болка и я е изоставил без видима причина. Затова е била категорична, че не може да е единствената, която ще плаче, пише AFP.

Собственикът на китайски онлайн магазин, който пропътува 850 км, за да търси сметка на клиент за лош отзив

Да пропътуваш 850 км, за да набиеш клиент за лош отзив

Онлайн търговията не е това, което беше

Дали наранената дама се е почувствала отмъстена, не е ясно, но най-вероятно жертвата на отмъщението е проронила някоя сълза. И не само той, а и всичките му съседи, които са се оплакали от ужасната миризма от гниещия под слънцето лук.