Когато излезе преди няма и две години, "Изгубеният град" не получи най-добрите отзиви от критиците. Но след като наскоро бе добавен в Netflix, заваляха суперлативи от страна на зрителите.

"Изгубеният град", Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Изгубеният град" със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм

Забавен екшън с приключенски и комедийни нотки

Главните роли в комедията са поверени на Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм, а малко участие има дори и Брад Пит. И несъмнено триото, което впечатлява с актьорската си игра, е сред основните фактори филмът да се изкачи до върха в британския Netflix.

В "Изгубеният град" Сандра Бълок влиза в ролята на писателка, която е отвлечена от злодей милиардер, изигран от звездата в "Хари Потър" Даниел Радклиф. В центъра на конфликта им е едно археологическо откритие. За да спаси писателката обаче, на Чанинг Тейтъм (който изиграва актьор) му се налага да наеме не кой да е, а героя на Брад Пит.

Въпреки че филмът, режисиран от братята Адам и Арън Ний, не е особено оригинален, тъй като е един вид нов прочит на романтичната комедия на Робърт Земекис от 1984 г. "Романс за камъка", явно все пак е достатъчно сполучлив, за да си заслужи хвалбите на зрителите.

Основното им впечатление е, че "Изгубеният град" е "недооценен", пише Independent.

"Комедия с Чанинг Тейтъм е един от любимите ми филмови жанрове", гласи един от коментарите за филма в социалните мрежи, цитирани в изданието.

"Гледах "Изгубеният град" в Netflix по-рано днес. Беше забавен и добър филм... Бих се радвал на продължение", се казва в друг.

"Ако искате малко забавни глупости, гледайте Изгубеният град" в Netflix - забавно е. След първите десет минути започна да ми харесва", пише друг онлайн потребител.

Новите филми и сериали на Netflix през януари, сред които са Society of the Snow и Griselda

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Ето какво се задава в първия месец от годината

Филмът със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм е наличен за гледане и в българския Netflix, макар че за разлика от британския, поне засега не е успял да изпревари новия сериал със София Вергара - Griselda, който оглавява родната класацията. На второ място пък към момента е драматичният трилър сериал Fool Me Once.