София Вергара е в разгара на турнето по популяризирането на Griselda - сериалът на Netflix, в който играе колумбийската нарко кралица Гриселда Бланко. И макар отзивите за него да са повече от положителни, има нещо, което тревожи актрисата.

София Вергара и Netflix на съд заради сериала Griselda - какво иска семейството на Гризелда Бланко

Кой и защо съди София Вергара

Неочаквани неприятности за актрисата

51-годишната Вергара се оплаква, че не може да получава твърде разнообразни роли заради "глупавия си акцент". "Не мога да играя учен или да съм в "Списъкът на Шиндлер". Работата ми е сравнително ограничена.

Вергара, която е родена в Баранкийа, Колумбия, става популярна с ролята на Глория в "Модерно семейство" - сериал в 11 сезона, който й носи пет номинации Еми. Както и с "Гореща гонка", където си партнира с Рийз Уидърспун.

Освен че играе латиноамериканки и в двата, София се затвърждава основно като комедийна актриса. Griselda й дава възможността да работи по драматична роля. За целта тя наема инструкторката по актьорско майсторство Нанси Банкс, работила с Марго Роби и Дженифър Анистън.

"Нямах идея какво значи да следвам определен процес по изграждане на героинята си. Нямам актьорско образование. Бях омъжена за Джо (Манганиело - б.а.), който има класическо актьорско образование. Питала съм него за някои неща и съм наблюдавала как се подготвя."

София Вергара с истината за развода си Джо Манганиело

Истината за развода на София Вергара и Джо Манганиело

Над половин година след раздялата

София Вергара е откровена и за съмненията, които я обземат вечерта преди началото на снимките на Griselda. "Защо, по дяволите, съм решила, че мога да се справя с това? Само защото са ми сложили нос-протеза не значи, че хората няма да чуят гласа на Глория Притчет (героинята й от "Модерно семейство" - б.а.). И ще си кажат: "За каква се смята тази?"

Но София Вергара признава, че впоследствие се е почувствала близка с Гриселда. "Познавах тези хора. Брат ми беше в този бизнес. Разбирах Бланко, защото всички тези хора, които правят лоши неща, не са лоши през цялото време."

Griselda е наличен за стриймване в Netflix.