Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм не само са една от най-сладките двойки в Холивуд, но и една от най-потайните. Дълго време не бе сигурно дали двамата са заедно, но папарашки снимки ги издадоха.

Чанинг Тейтъм - и самотен родител, и писател на детски книжки от поредицата The One and Only Sparkella

Справя ли се Чанинг Тейтъм като самотен родител (и като автор на детски книжки)

И как писането на детски книги му помага

Въпреки това не коментират често отношенията си, а когато го правят са наистина много обрани в това, което казват. Е, сега от източници на People разбираме, че Кравиц и Тейтъм са решили да направят следващата стъпка и да се сгодят.

През уикенда двамата присъстваха на подранило парти за Хелоуин, за което се бяха облекли като герои от хорър филма от 1969 г. "Бебето на Розмари". Освен костюмите им, впечатление прави и наличието на годежен пръстен на ръката на Зоуи Кравиц.

Към момента нито Кравиц, нито Чанинг Тейтъм официално са потвърдили или отрекли новината за годежа си. Двамата бяха свързани за първи път през 2021 г., а се запознават по време на кастинга за филма Pussy Island, с който актрисата трябва да направи режисьорския си дебют.

През миналата година Кравиц заяви пред GQ Зоуи: "Той ме кара да се смея и двамата наистина обичаме изкуството и да говорим за изкуство и да изследваме защо правим това, което сме направили."

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц - зад кулисите на “тайната” им връзка

Колко влюбени са Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Зад кулисите на “тайната” им връзка

Отново от същото интервю разбрахме, че сред любимите им занимания е да гледат някой филм, след което да му правят пълен анализ и как видяното им е повлияло.