След като най-вероятно подобаващо сме се заредили с щедра доза коледни филми през последните дни, сигурно вече и се чудим какво ново и различно да гледаме в началото на новата година. А от Netflix имат едно пристрастяващо предложение.

Supersex - сериалът на Netflix, който ще разкаже историята на порно звездата Роко Сифреди

Истинската история на една порно звезда - в сериал

Supersex е италианска продукция

Едва от вчера, 1 януари, в стрийминг платформата е наличен сериалът Fool Me Once, но само за два дни той вече си спечели много фенове.

Драматичния трилър с осем епизода, в който участват Джоана Лъмли, Мишел Кийгън и Адил Акхтар, е най-новият от поредицата адаптации на Netflix на романи от автора Харлан Коубън.

Книгата Fool Me Once излиза още през 2016 г., но ето, че вече можем да гледаме и филмът по нея. Продукцията на Netflix е осмата, създадена по романи на американския писател и успешно се присъединява към The Stranger и Stay Close.

"Завладяваща адаптация на една от любимите ми книги на Харлан Коубън", пише един от зрителите в социалните мрежи.

Самият автор също е качил пост, с който обявява, че "всички осем епизода на Fool Me Once вече се излъчват в Netflix" и с пожелание "2024 г. да е най-добрата година досега", пише Daily Mail.

В сериала Fool Me Once главната роля е поверена на Мишел Кийгън, която изиграва овдовялата Мая Стърн. След като разбира за смъртта на съпруга си Джо (Ричард Армитидж), тя се впуска в свое разследване на това какво се е случило. Така започва да разпитва семейството му и по-специално майка му Джудит Бъркет (Джоана Лъмли), с което и се заформят доста конспиративни теории.

Съдейки по сюжета и отзивите от зрителите, които са го изгледали буквално на един дъх, сериалът явно е от бързо приковаващите вниманието драматични трилъри.

"Започнах да гледам Fool Me Once в Netflix. След 20 минути съм пристрастен...", пише един от феновете му в X (преди Twitter).

"Този сериал ме подлудява. Дори вече не знам кого да подозирам", споделя друг.

Новите филми и сериали на Netflix през януари, сред които са Society of the Snow и Griselda

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Ето какво се задава в първия месец от годината

А според трети пък сериалът си заслужава и заради силния финал. "Последният епизод ме разби. Но, боже, какъв сериал. Великолепен."