Не стига че филмът "Изгубеният град" и без това блести с актьорския си състав, в който в главните роли са Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Даниел Радклиф, но за допълнителна доза звезден прах се появява и Брад Пит.

The Lost City, Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф, Брад Пит и първи трейлър на филма

Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм ще ни скъсат от смях

Поне такива индикации дава трейлърът на The Lost City

Не е ли това още една причина да нямаме търпение да се доберем до киносалона? Реторичен въпрос.

Още преди дори да стигнем до големия екран за премиерата (25 март), за да гледаме филма, научаваме любопитна подробност около това как Брад Пит се е присъединил към екипа. Издава я Сандра Бълок, от която разбираме и за това, че отношенията между двамата актьори са всъщност доста странни.

"Честно казано, не познавам Брад толкова добре, просто си правим услуги един на друг. А не сме се и опознавали особено."

Двамата си партнират и в предстоящия да излезе през юли екшън-приключенски "Убийствен влак" (Bullet Train). Очевидно има изгледи професионалните им отношения да доведат и до приятелство, пише Entertainment Tonight.

"Мисля, че вероятно сме били приятели или нещо подобно в миналия си живот. Така се получава, че той има нужда от помощ и аз се появявам. След това аз имам нужда от помощ и той се появява. Като в клуб по взаимопомощ сме, не знам."

"Убийствен влак" (Bullet Train), Брад Пит и първи трейлър на филма на Дейвид Лийч

Брад Пит влиза в "Убийствен влак"

Първи трейлър на режисирания от Дейвид Лийч филм

Явно благодарение на подобно обстоятелство ще видим и двамата заедно на голям екран още този месец. Случайност, от която едва ли може да бъдем по-доволни.