Apple TV+ за момента е доста зад Netflix, когато стане дума за брой абонати и изгледани минути на продукциите им.

Лионел Меси и документалната поредица за живота му по Apple TV+

Изненадата, която Лео Меси готви

Ще видим ли филм за живота му

Стрийминг платформата обаче продължава борбата и предлага наистина качествени и интересни филми и сериали. Един от тях е Silo с Ребека Фъргюсън в главната роля.

Сериалът е базиран на книгите на Хю Хауи и първият сезон ни показа как хиляди хора живеят в специално построен силоз под земята. Те не знаят защо са вътре, не знаят и кой е построил силоза, но са сигурни, че той е техният дом, защото отвън е непригодно за живот.

Жулиет (Фъргюсън) обаче бавно започва да разгадава една по една мистериите на силоза и разбира, че има някои много дълбоко пазени тайни.

Към момента няма информация за сюжета на втори сезон, но предполагаме, че той ще продължи там, където първи спря. А именно след като Жулиет бе пратена на сигурна смърт, за да "чисти", но истината се оказа по-различна.

Хубавото е, че втори сезон е само на няколко месеца разстояние. Втори сезон на Silo ще направи премиерата си на 15 ноември с един епизод. Останалите девет епизода от сезона ще бъдат пускани по един на седмица.

Omnivore - ново кулинарно пиршество с Рене Реджепи по Apple TV+

Omnivore - ново кулинарно пиршество с Рене Реджепи по Apple TV+

Един от най-добрите готвачи в света по пътя на най-популярните съставки

Ново попълнение към актьорския състав ще бъде Стив Зан, когото сме гледали в "Белият лотос" и "Войната на планетата на маймуните". Колкото до Ребека Фъргюсън, тя ще се завърне в главната роля, а само преди дни стана ясно, че ще вземе участие и във филма за Peaky Blinders, който се подготвя.