Беше въпрос на време да се появи филм за най-великия футболист на Аржентина в момента Лионел Меси. Apple отдавна бяха обявили намерението си да правят такъв, а сега вече се знаят и малко повече подробности.

Антонела Рокузо и Лео Меси - всичко, което не знаем за връзката ѝ с футболиста

Всичко, което не знаем за Антонела Рокузо - жената до Лео Меси

Безупречна във всяко отношение

Става дума за поредица от шест епизода, която ще ни даде ексклузивен поглед зад кулисите на преминаването на Меси в американския отбор от висшата лига Интер Маями. Разбира се, няма как да бъде пропусната и досегашната история на аржентинеца.

В сериала, който за момента няма име, ще бъде проследена 20-годишната му кариера в Барселона и Пари Сен Жермен. Ще видим и как е станал носител на цели седем награди "Златна топка", както и кулминацията в професионалния му път - световната титла с Аржентина на Световното първенство в Катар през 2022 г.

Снимка 629872

Източник: GettyImages

"Присъединявам се с желанието да се състезавам, да печеля и да помогна на клуба да продължи да расте. Също така мисля, че наистина ще се забавляваме, ще си прекараме добре и че ни очакват специални моменти", коментира Меси присъединяването си към Интер Маями пред Deadline.

За момента не е ясно кога ще започне работата по документалната поредица на Apple TV+ за Лионел Меси, нито кога да я очакваме за стриймване.