През юни 2023 г. звездата от "Еуфория" Сидни Суийни, която трябва да участва в трети сезон на сериала, който наскоро беше отложен, говори по-задълбочено с People за хранителните си навици и влиянието, което детството й има върху вкусовете й за храна и напитки сега.

Сидни Суийни на Оскари 2024 - защо облече рокля на Анджелина Джоли на афтърпартито на Vanity Fair

Сидни Суийни и Анджелина Джоли - като две капки вода

Как младата актриса се вдъхнови от класиката

"Когато бях малка, обичах Sprite, а родителите ми продължаваха да ми казват, че не бива да го пия и че трябва да пия вода. Веднъж ме предизвикаха, че не мога да пия само вода цяла седмица."

Оказва се обаче, че Сидни Суийни определено може да го направи,  което ѝ помага да изгради един доста здравословен навик да обича и да пие едно сериозно количество вода, някак естествено избягвайки много други напитки.

Снимка 658815

Източник: GettyImages

Суийни признава, че обича сладкото, поради което държи винаги да е хидратирана. "Пристрастен съм към захарта. Обичам бонбони и обичам сладкиши. И поради това си казах: "Добре, ако пия вода, това ще го балансира. Това донякъде беше моето оправдание да ям десерти и бонбони. Сякаш постигам здравословен баланс там."

Актрисата продължава да разсъждава, че с времето е осъзнала, че пиенето на вода е толкова полезно и толкова страхотно за кожата: "Така че беше добре, че по-младото ми аз започна да пие едно завидно количество вода."

Сидни Суийни не спира с провокациите и на премиерата на “Непорочна"

Сидни Суийни не спира с провокациите

При това - в присъствието на бабите си

Сидни Суийни също разкрива и каква е причината не само да не пие, но и никога да не е опитвала кафе. "Никога не съм опитвала кафе. Просто пия вода", казва 26-годишната звезда пред Wall Street Journal. Тя добавя, че за закуска нейното предпочитание е: "Купа с горски плодове. Може би гранола, бекон, кроасан, но винаги гледам да има и горски плодове."

Снимка 658817

Източник: GettyImages

Темата за това дали пие кафе се появява, след като WSJ питат Суини дали тя наистина е в състояние да функционира с два часа сън на нощ. "Мога да спя много часове на нощ, но съм известна с това, че мога да функционирам добре с много малко сън за много дълго време", казва тя.

Сидни Суийни и твърденията, че е фаворитка за ролята на момиче на Джеймс Бонд

Тя ли ще е новото момиче на Бонд

Стискаме палци за...

СуиЙни също споменава, че кучето ѝ Танк е нейната аларма за събуждане всяка сутрин. "Обикновено се събуждам около 7:30 ч. Първо прегръщам кучето си Танк и се гушкаме", обяснява още актрисата. "След това отивам да си измия лицето, да си измия зъбите и да се приготвя да започна бързо деня."