Още от лятото на 2021 г. знаем, че HBO и The Weeknd подготвят сериал на име The Idol. Но за цялото това време все още не сме го видели.

The Idol, Лили-Роуз Деп, The Weeknd и първи трейлър на сериала на НВО

Лили-Роуз Деп и едно фатално привличане

Какво да очакваме от сериала The Idol

През миналата година беше пуснат трейлър с леко хаотични кадри, който ни навя на мисълта, че премиерата наближава. Е, оказахме се в грешка.

Сега обаче HBO пуснаха нов тийзър, който отново ни потапя в тематиката на сериала и най-после ни дава премиерна дата. Целият тийзър е под звуците на "Gimme More" на Бритни Спиърс и ни показва за пореден път, че сериалът ще бъде наистина провокативен.

Създаденият от Абел Тесфайе, както е истинското име на The Weeknd, и Сам Левинсън ("Еуфория") сериал ще ни запознае с Жоселин (Лили-Роуз Деп) - млада изпълнителка, която веднъж е достигнала до върха, но нервен срив ѝ е коствал много.

Тя се опитва отново да достигне до върха и да е най-успешната и секси поп звезда в САЩ. По пътя към върха се запознава с Тедрос (The Weeknd) - импресарио на нощен клуб, който крие много тайни. Жоселин толкова силно хлътва по Тедрос и неговите приказки, че става съвсем лесно контролирана от него.

Тийзърът ни показва, че Лили-Роуз Деп ще ни провокира в почти всяка сцена и нямаме търпение. The Idol ще направи премиерата си на филмовия фестивал в Кан през май, а в HBO Max ще бъде от 4 юни.

Интересът е голям и заради всички несполуки около сериала. Минали месец източници на Rolling Stone заявиха, че са се налагали пренаписвания на сценария и презаснемане на сцени. А в крайна сметка много малко хора знаят как ще изглежда финалната версия.