"Еуфория" определено е един от най-успешните сериали на HBO през последните няколко години, като за два сезона той успя да спечели не само много награди Еми, но и фенове.

Зендая, "Еуфория" и слуховете, че ще взима по 1 милион долара на епизод за трети сезон

Колко ще взима Зендая за трети сезон на "Еуфория"

Значителна сума

Големият проблем на сериала обаче се оказват времевите дупки между сезоните. Първи сезон видяхме през 2019 г., а втори цели две години и половина по-късно - през 2022 г.

Сега се оказва, че чакането за трети сезон ще е още по-дълго. В интервю за Deadline Франческа Орси, която отговаря за драматичните сериали на HBO, казва, че новият сезон ще видим едва през 2025 г., и то в най-добрия случай.

Причините за забавянето са три. Първите две са заетите работни графици на Зендая и Сам Левинсън, който отдели доста време за създаването на "Идолът" с Лили-Роуз Деп. Третата е провеждащата се в момента стачка на сценаристите в Холивуд.

Колкото до втори сезон на "Домът на дракона", Орси потвърждава, че стачката не е засегнала сериала и снимките текат в момента във Великобритания. А ако все пак се наложат някакви пренаписвания на сценария, те ще се случат след като стачката приключи.

Не същият късмет са извадили обаче други три сериала. A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight - още една история от света на Game Of Thrones е на пауза заради стачката. Същото важи и за втори сезон на "The Last of Us: Последните оцелели", и за трети на "Белият лотос".

Ще засегне ли стачката на сценаристите втория сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon) на HBO

Ще засегне ли стачката в Холивуд втория сезон на "Домът на дракона"

Хаосът е пълен

Според Орси, "The Last of Us: Последните оцелели" можем да видим най-рано през 2025 г., докато "Белият лотос" догодина.