След две години чакане, Сам Левинсън най-сетне успя да ни покаже какво е замислил във втория сезон на "Еуфория". И определено можем да кажем, че не останахме разочаровани.

"Еуфория", HBO и постижението на сериала по гледаемост

Само Game of Thrones успя да спре "Еуфория"

Голямо постижение за сериала

Сезонът беше заплетен и много интересен и то без да бъдат добавяни кой знае колко много нови персонажи към него. Едно от новите лица за света на "Еуфория" беше Фей, изиграна от Клои Чери.

По-любопитните сигурно вече знаят, че Чери може и да не е добре познато име в киното, но има опит на екран. Но доста по-различен опит, защото преди да се снима в сериала е участвала в продукции за възрастни. Докато все още няма как да знаем дали ролята в "Еуфория" ще ѝ открие пътя към киното, актрисата споделя за трудните си времена в порно индустрията.

Клои Чери казва в подкаста Call Her Daddy, че е имала сериозно хранително разстройство заради агент, който ѝ е казал, че изглежда дебела. А според въпросния човек, най-лесният начин за актрисата да свали килограми, е бил като спре да се храни.

24-годишната Чери допълва, че всичко това се е случило, когато е била на 18 години. До този момент никога не мислела, че има някакъв проблем с теглото, но тези думи са се вклинили в съзнанието ѝ и се е обсебила от това какво показва кантарът.

Актрисата казва, че в резултат на казаното е станала веган и се е опитвала да ограничи дневния си прием на калории до едва 200, което в крайна сметка я е накарало да се чувства нещастна. Отнело ѝ е доста време, докато излезе от този омагьосан кръг, като слушането на подкастове с фокус върху хранителните разстройства и консултациите с експерти са ѝ помогнали.

Също така споделянето с приятели с какво се храни я е накарало да разбере, че всъщност приема прекалено малко храна. А когато се е отказала от веганството и е започнала да яде каквото си пожелае, е започнала да се чувствала много по-щастлива. 

Джавон Уолтън, "Еуфория" и пренаписаната финална сцена с героя му

Финалната сцена от "Еуфория", променена в последния момент

Не е трябвало да става така...

Клои Чери отбелязва, че сега похапва всичко, което си поиска, без да се ограничава излишно. И въпреки това, е по-слаба от времената, в които е гладувала, за да постигне този ефект, пише People.