Последните няколко дни получихме ударна доза Зендая. Актрисата се появи първо на NAACP Image Awards, а след това и на SAG Awards.

Зендая, NAACP Image Awards и двата тоалета, с които прикова вниманието към себе си

Защо отново всички говорят за Зендая

Актрисата отново приковава погледите

И докато всички говорят за визиите ѝ на церемониите, разбираме, че Зендая е успяла да предоговори условията по договора си за "Еуфория". Което означава, че за трети сезон ще получи солидно увеличение в хонорара.

Според Shadow And Act, актрисата ще получава по 1 милион долара на епизод. Ако това се окаже вярно ще означава, че Зендая влиза в компанията на Майкъл Кийтън (Dopesick), Джейсън Съдейкис (Ted Lasso), Елизабет Мос (Shining Girls), Харисън Форд (1923), Хелън Мирън (1923) и Крист Прат (The Terminal List), които също получават по толкова на епизод.

Доближава я и до Джон Кразински, който получава по 2 милиона долара на епизод за превъплъщението си в Джак Райън.

Към момента не знаем около какво точно ще се върти сюжетът на третия сезон на "Еуфория", но е сигурно, че няма да го видим в близката година. Просто защото процесът е доста дълъг. Колман Доминго, който влиза в ролята на Али, беше заявил пред Extra, че заснемането на един епизод отнема на екипа около месец, пише People.