Хората правят какви ли не неща, когато им е скучно. А пандемията и затварянето по домовете сякаш отприщи въображението на по-ексцентричните.

Така например един мъж се ожени за най-любимото си... уред за готвене на ориз. Проверихме календара, че дори погледнахме през прозореца, за да се уверим, че не е 1 април.

Според Indian Express, Хойруел Анам е от Магеланг, Индонезия, и в профила си във Facebook е обявил официално, че се е оженил за своя уред за готвене на ориз.

На снимките, които е споделил, може да се види как е облечен в традиционен сватбен костюм, а електроуредът има воал. Вижда се дори как Анам се подписва, че приема да сключи брак.

В социалната мрежа той дори изтъква някои от положителните качества на булката си. Тиха е и послушна, не говори много и знае как да готви. Че какво повече му трябва на човек.

Голям смях пада, когато четири дни след сватбата Анам обявява, че се развежда. Причината е, че за него просто го няма правилния партньор, а до решението не е стигнал никак лесно. 

Разбира се, Анам е направил всичко това с цел привличане на внимание и предизвикване на усмивка у последователите си. Като това не е първият път, в който демонстрира нестандартното си чувство за хумор.